Comenzi: 031 005 05 26

Login Inregistrare

Clinica Naturista Steaua Divina

         Centrul Naturist de Sanatate Steaua Divina, este un centru de medicina holistica ce are o experienta de peste 10 ani in tratarea si vindecarea diferitelor probleme de sanatate si afectiuni medicale diverse.
    Bazandu-se pe pregatirea de calitate a unei echipe de medici specialisti în diferite domenii ale medicinei alternative, asistente medicale, terapeuti și maseuri profesionisti, Centrul Naturist de Sanatate Steaua Divina, se pune in slujba sanatatii si binelui omului bolnav, asigurand tratamentul natural si consultanta adecvata pe parcusul intregului proces de vindecare al pacientului.
    Pacientii pot beneficia de un sistem complex de terapii naturale: ayurveda, fitoterapie, apiterapie, acupunctura, aromaterapie, dietoterapie naturista, tehnici de detoxifiere a corpului, masaj terapeutic Bowen, cromoterapie si biorezonanta.
    Tratamentele naturale recomandate sunt individualizate, plantele medicinale fiind utilizate în amestecuri speciale, preparate chiar în laboratoarele Steaua Divina. Alaturi de acestea, exista peste 200  de produse naturale si extracte din plante, toate realizate în conditii calitative deosebite, care pot fi prescrise de catre medicii nostri.
    Rezultatele obtinute in tratarea si vindecarea diferitelor afectiuni in clinica noastra, reflectă întru- totul deviza noastra: Steaua Divina, calauza ta spre o sanatate deplina!

Misiune

Viziunea noastra asupra terapiei este ca boala este rezultatul unui dezechilibru prezent nu doar la nivelul corpului fizic si a diferitelor sale organe, ci este rezultatul unui dezechilibru psihic, emotional, mental si spiritual. De aceea tratamentul fiecarui pacient in parte este un tratament individualizat ce trebuie sa includa toate aceste nivele ale sale.

Misiunea noastra este de a inspira si sustine oamenii sa se implice activ in restabilirea sanatatii si cresterea calitatii vietii lor prin folosirea tratamentelor naturale si a principiilor holistice in terapie, astfel incat sa traiasca sanatosi si fericiti. 


Cum faci o programare?


1. Suna la telefonul secretariatului 021/2331950 sau mobil 073/3014160 si poti face o programare pentru o consultatie de:
•    Ayurveda
•    Acupunctura
•    Fitoterapie
•    Apiterapie
•    Dietoterapie
•    Evaluare proceduri ayurvedice
•    Biorezonanta
•    Iridologie
•    DDFAO
•    Masaj Bowen
•    Masaj terapeutic


2. Daca inca nu stii inca ce tip de consultatie doresti, atunci programeaza- te la o consultatie ayurveda pentru a putea veni in contact cu  medicul specialist in ayurveda care  va putea stabili apoi ce tip de tratament natural si terapii sunt cel mai indicate pentru tine.


3. Este important sa aduci cu tine copii ale analizelor medicale realizate pana atunci, daca le ai,  precum si numele medicamentelor si suplimentelor alimentare pe care le iei deja.

require_once('contactform-code.php');