Comenzi: 031 005 05 26

Login Inregistrare

Noua gama de produse "SILUETA"

Noua gama de produse

Cu toţii ne dorim să fim cât mai „în formă”, iar aceasta se referă, bineînţeles, şi la menţinerea siluetei şi a greutăţii normale. Dincolo de aspectul estetic, care contribuie de multe ori la succesul în viaţa personală şi profesională, greutatea optimă ne ajută să ne menţinem sănătatea la cele mai înalte cote.
Greutatea în plus înseamnă de multe ori şi probleme de sănătate asociate, cum ar fi: cardiopatie ischemică, ateroscleroză, hipertensiune arterială, diabet zaharat, litiază biliară, hiperlordoză, tasări vertebrale, steatoză hepatică şi pancreatică. Menţinerea greutăţii normale ne scuteşte, deci, de neplăceri posibile cu mult mai mari. Merită să fim sănătoşi!

Vă invităm să vă menţineţi sănătatea şi forma cu ajutorul produselor STEAUA DIVINĂ din pachetul de slăbit SILUETA.
Formulele noastre au fost testate clinic şi sunt rezultatul activităţii colectivului de cercetare, format din medici şi farmacişti, specialişti în plante medicinale şi metode alternative de terapie. Pachetul nostru cuprinde mai multe produse:
- un shake proteic, având o formulă complexă, ce poate înlocui cu succes mesele din prima parte a zilei. Este foarte eficient în diminuarea senzaţiei de foame excesivă, mai ales dacă este luat dimineaţa pe stomacul gol. Se prepară instant, cu apă călduţă, dar se poate adăuga şi macerat la rece din plante, suc sau nectar de fructe.
- o tinctură cu efect diuretic, care reglează totodată şi tranzitul intestinal
- capsule cu extracte din plante purificatoare ale sângelui şi reglatoare ale poftei de mâncare
- amestec de plante pentru prepararea unui macerat, având acţiune laxativă, sudorifică şi antitoxică
- anticelulitic cu acţiune locală, se aplică prin masaj energic după baie, se lasă să intre în piele şi să acţioneze, apoi se îndepărtează prin spălare; face pielea deosebit de fină şi catifelată.

De ce am ales un program complex de slăbire, care include mai multe produse?
Principiile active din plante se extrag diferit, în funcţie de metoda de preparare (pulbere, macerat, tinctură, loţiune), de aceea fiecare produs din gamă contribuie la efectul final de reglare a greutăţii, prin ingredientele sale specifice. Atacăm problema din toate unghiurile!
În acelaşi timp, fiecare produs din gamă acţionează şi separat, doar că efectul este mai redus ca intensitate faţă de complexul terapeutic pe care îl formează toate produsele din pachet. E ca diferenţa dintre a asculta un singur instrument muzical sau o orchestră întreagă!

7 întrebări pe care merită să ni le punem fiecare
1. Există oare „formule magice” pentru slăbit?

Da, există într-adevăr formule care ne ajută să slăbim, iar ele trebuie să fie corelate cu tipul specific de metabolism al fiecăruia, pentru a se potrivi perfect şi a avea eficienţă şi rezultate care să se menţină şi după întreruperea folosirii lor.
2. Cum ştim ce tip de metabolism avem şi ce trebuie să facem ca să ne menţinem greutatea optimă în funcţie de el?
În principiu, există 3 tipuri metabolice, care se pot suprapune (în linii foarte mari) peste tipurile constituţionale principale din medicina Ayurveda. Astfel, avem:
a) tipul ectomorf, cu metabolism foarte rapid, rezistenţă scăzută la efort, are grăsime şi muşchi în cantitate redusă, îi este greu să crească în greutate. Corespunde cu tipul „Aer” din Ayurveda. El nu are de ce să slăbească, în principiu, dar îşi poate dori aceasta în mod eronat, atunci când are o reprezentare greşită vizavi de propria persoană. Cineva obiectiv care îl priveşte din afară îşi poate da uşor seama de aceasta. Un asemenea tip ar trebui să îşi revizuiască stilul de viaţă şi de alimentaţie şi să-l optimizeze, consumând alimente sănătoase în cantităţi suficiente, iar mesele să fie pe principiul „puţin şi des”.
b) tipul mezomorf, capabil să ardă multe calorii, având grăsime puţină, îi e uşor să crească în greutate, dar cu ajutorul voinţei şi al exerciţiului fizic, reuşeşte destul de uşor să elimine surplusul de greutate. Se suprapune peste tipul „Foc” din Ayurveda. El poate folosi produsele din pacehetele de slăbire şi va obţine rezultate bune în timp scurt, neavând nevoie să dea jos un surplus prea mare.
c) tipul endomorf, având metabolismul leneş şi cantităţi mari de ţesut adipos în exces, e predispus la îngrăşare şi îi e greu să slăbească. Corespunde cu tipul de „Apă+Pământ” din Ayurveda şi el are cele mai mari probleme cu greutatea. De aceea, pentru el e nevoie de o mobilizare mare pentru optimizarea greutăţii, şi mai ales de multă răbdare şi voinţă, pentru că rezultatele cele mai bune nu se obţin peste noapte, ci în timp. Este cel care va beneficia de pe urma produselor de slăbit, dacă va urma în paralel şi o dietă corespunzătoare şi un stil de viaţă ceva mai dinamic.
3. Am nevoie să slăbesc?
Cum ne dăm seama de acest lucru? Simplu, dincolo de tabelele cu indici de masă corporală, fiecare are un „silueto-metru personal”: starea generală de sănătate şi vitalitate. Suntem plini de energie încât am muta şi munţii din loc? Dimineaţa ne e uşor să ne trezim şi să mergem la muncă? Trebuie să mâncăm bine sau ne mulţumim cu un mic dejun frugal, care ne ajunge până după prânz? După ce mâncăm, ne săturăm sau ne e în continuare foame şi ne simţim îngreunaţi câteva ore bune? Dacă ni se cere un efort suplimentar (de exemplu, să mai urcăm zilnic câteva etaje), îl facem cu uşurinţă sau e pentru noi ceva supraomenesc?... Sunt câteva întrebări de autoevaluare, la care fiecare îşi poate răspunde. Dincolo de ceea ce ne arată cântarul sau oglinda, greutatea optimă este cea care ne permite să facem faţă cu succes la toate activităţile fizice şi intelectuale pe care le implică munca noastră! Iar dacă nu suntem edificaţi, putem acţiona prin comparaţie: slăbim cu 2-3 kilograme şi vedem în care situaţie ne simţim cel mai bine!
4. Cât e bine să slăbesc?
În orice caz, nu trebuie să ne grăbim, dacă ne-am hotărât să facem pasul şi să ne armonizăm silueta! Corpul nostru îşi are ritmurile sale biologice, iar a-l forţa (în speranţa de a slăbi cât mai mult într-un timp scurt), supunându-l la o dietă pe termen scurt, cu restricţii drastice, care atrag apoi pofte pe măsură şi kilogramele se depun înapoi dublu, este o greşeală. Ritmul optim de slăbire ar fi de 2-5 kilograme lunar. Mai bine mai lent, dar cu rezultate durabile şi cu obiceiuri alimentare sănătoase păstrate şi după terminarea curei!
5. Produsele naturiste chiar au efect? Cum acţionează ele?
Categoric DA! Atunci când combinaţiile sunt bine alese, efectele nu întârzie să apară şi cu adevărat vorbim de o eficienţă mare.
În principiu, formulele de armonizare corporală urmăresc intensificarea arderii grăsimilor în exces şi pentru aceasta se folosesc anumite plante cu efect de reglare metabolică. O altă modalitate de acţiune este aceea de stimulare a eliminărilor (de exemplu, persoanele obeze au frecvent retenţie de apă sau constipaţie şi atunci se folosesc plante cu proprietăţi diuretice sau laxative). De asemenea, se recurge frecvent la fibre, care au masă şi umplu stomacul şi intestinele, astfel încât să apară senzaţia de saţietate, dar nu aduc calorii şi corpul nu are ce să depună.
6. Este oare necesar să ne pliem după o modă care adesea ne poate cere să fim mult mai slabi decât ne simţim noi bine?
Sau, mai exact, „mult mai slabe”, pentru că în special femeile sunt preocupate de greutatea lor. Răspunsul corect este categoric NU. Produsele de slăbit nu sunt pentru persoanele slabe care vor să devină manechine. Ele sunt pentru cei care într-adevăr au probleme cu greutatea în exces.
Moda vine şi trece, iar femeile mai şi renunţă la obsesia siluetei, dacă cele câteva kilograme în plus le pot ajuta „la nevoie”, în perioadele de suprasolicitare. Adică, acele câteva kilograme în plus pot fi o mică rezervă pentru situaţii în care nu prea avem timp de noi şi trebuie să alergăm să rezolvăm o mulţime de probleme. Pe când invers, dacă avem nevoie de ele şi ele lipsesc, e ca şi cum am avea cămara goală iarna sau rezervorul de benzină al maşinii gol. Altfel spus, nu putem duce mai mult şi atunci trebuie să luăm pauze frecvente sau porţii de hrană suplimentare.
7. Ce ar mai trebui să facem, pe lângă administrarea corectă a suplimentelor nutritive, ca să ne armonizăm greutatea excesivă?
Primul lucru, să fim atenţi la noi înşine şi să devenim conştienţi! Hrana nu ar trebui să fie preocuparea noastră principală, ci ar trebui să fie o sursă de energie, pe care s-o folosim apoi în alte scopuri. Altfel spus, „nu trăim ca să mâncăm, ci mâncăm ca să trăim”.
Ar trebui să ne educăm voinţa, ca să ştim să ne oprim din a mânca excesiv. Să spunem un NU hotărât şi definitiv, alimentelor nesănătoase, cum ar fi băuturile acidulate îndulcite cu zahăr alb, mezelurilor, slăninei, excesului de sare, aditivilor alimentari artificiali.
Să avem o dietă cu conţinut scăzut de grăsimi şi proteine animale.
Să mâncăm cu plăcere şi în cantităţi mari fibre din cereale şi rădăcinoase, legume şi fructe proaspete.
Ar trebui să mestecăm cât mai bine fiecare îmbucătură şi să fim atunci atenţi la masă, nu cu mintea şi ochii aiurea.
Să nu ne culcăm imediat după masă, ci să facem puţină mişcare, să nu mâncăm consistent seara târziu, înainte de culcare.
Să avem un program zilnic, minim, de efort fizic moderat, adaptat posibilităţilor proprii, şi să nu ne abatem de la el. Putem include alergare, fitness, aerobic, yoga, dans...sau chiar şi simpla plimbare.

Vedetele noastre
SHAKE-UL PROTEIC
Baza compoziţiei o reprezintă proteina din soia, tărâţele de psyllium şi extractul de cicoare. Astfel, compoziţia este suficient de consistentă încât să producă saţietate, dar nu conţine multe calorii. Formula este completată de plante care potenţează arderea grăsimilor (guarana, ceai verde, cola, scorţişoară, ghimbir) şi plante aromatice care îmbunătăţesc digestia principiilor nutritive.
Această formulă ajută şi la eliminarea colesterolului în exces, precum şi a edemelor şi retenţiei de apă. Poate fi folosită şi de către copiii peste 10 ani.

TINCTURA SILUETA
Efectul principal al principiilor active extrase în tinctură este stimularea eliminării reziduurilor intestinale şi a lichidelor reţinute în exces în corp. Pentru a obţine aceste efecte, am ales să folosim extractele de senna, afin şi mesteacăn, la care am adăugat coada-şoricelului şi busuiocul. Tinctura se poate folosi şi de către copiii peste 12 ani. Se administrează după masă.

CAPSULELE SILUETA
Capsulele noastre conţin extracte din două plante renumite în medicina Ayurveda pentru proprietăţile lor terapeutice deosebite: Gymnema sylvestre (numită şi gudmar), binecunoscut reglator glicemic, care elimină pofta de a consuma dulciuri, şi Azadirachta indica (neem), excelent depurativ şi hipocolesterolemiant. Această formulă mai conţine şi câteva plante care au efect detoxifiant prin stimularea eliminărilor pe cale urinară şi intestinală (soc, ienupăr, mur). Avantajul necontestat al produsului este uşurinţa lui în administrare. Se poate folosi şi la copii, începând cu vârsta de 10 ani.

AMESTECUL DE PLANTE PENTRU PREPARAREA CA MACERAT LA RECE
Prin combinarea efectelor depurativ, laxativ, sudorific şi antitoxic, produsul scade pofta de mâncare, intensifică procesele de ardere a zaharurilor şi împiedică astfel transformarea lor în grăsimi, creşte arderea lipidelor stocate în ţesuturi, contribuie la reducerea lipoproteinelor  şi a colesterolului din sânge. Conţine extracte de boz, soc, senna, ghimbir şi alte plante medicinale.

LOŢIUNEA ANTICELULITICĂ “STEAUA DIVINĂ”
Pe lângă produsele de mai sus, vă recomandăm să acţionaţi şi local, pentru a accelera procesele de ardere a grăsimilor. Anticeluliticul produs de STEAUA DIVINĂ are în principal un efect de stimulare a circulaţiei sangvine periferice şi îndepărtează astfel depozitele inestetice caracteristice celulitei. Conţine extracte de iederă, coada-şoricelului, coada-calului şi arnică şi uleiuri volatile care intensifică drenajul limfatic în ţesuturi.

Orar de administrare al produselor din pachetul Silueta:

Dimineaţa 1-2 capsule înainte de masă
1 linguriţă de pulbere, cu apă sau o cană cu macerat la rece
1 porţie shake (pe cât posibil în loc de mic dejun)
Prânz

Înainte de masă

1-2 capsule
O cană de macerat la rece sau 1 linguriţă de pulbere, cu 30 minute înainte de masă
După masă 1 linguriţă de tinctură, cu apă
Seara Înainte de masă 1-2 capsule
O cană de macerat la rece sau 1 linguriţă de pulbere, cu 30 minute înainte de masă
După masă 1 linguriţă de tinctură, cu apă
Local – loţiune anticelulitică, masaj după baie


Cât ar trebui să dureze o cură cu produsele STEAUA DIVINĂ?
Ideal, până la obţinerea greutăţii dorite. Ar fi preferabil totuşi, un minim de 3-6 luni, pentru ca efectele să se cumuleze şi să devină stabile şi după încetarea curei.

Ce avem de făcut?
Ne pregătim să începem regimul terapeutic. Este indicat să avem la dispoziţie un caiet-jurnal de însemnări, pe care vom nota cu răbdare progresele sau micile piedici care apar. Este important să îl completăm zilnic, pentru a exista o continuitate şi perseverenţă în urmărirea rezultatului final.
Ne facem un program zilnic de mese şi de exerciţii. Facem cadou toate alimentele „interzise”, cele mai rele şi mai nesănătoase, pe care le avem în frigider şi cămară. Din celelalte, dacă încă mai avem unele la care ne e extrem de greu să renunţăm, putem păstra cantităţi mici, pe care să le consumăm, dar cu măsură. Vom căuta în acelaşi timp să ne educăm voinţa, ca să renunţăm treptat şi la tentaţia lor.
Rugăm pe cineva apropiat să ne ajute, să ne susţină şi să fie alături de noi în momentele grele. Sau putem urma regimul împreună cu altcineva din familie, ne va fi mult mai uşor.
Ne înarmăm cu răbdare şi înţelegere. Pot fi momente grele în timpul regimului, dar indiferent ce s-ar petrece, e bine să urmărim să ne abatem cât mai puţin de la el. Succes!

Ştim că, orice am face, nici o reţetă nu e infailibilă şi universal valabilă. Pot exista şi alte cauze ascunse sau boli asociate, care să împiedice obţinerea efectului scontat.
Pentru consiliere personalizată şi formule individualizate de tratament al obezităţii, echipa de medici a clinicii STEAUA DIVINĂ, specialişti în metode alternative de diagnostic şi tratament, vă stă cu drag la dispoziţie!

„Pacienţii mei au fost mulţumiţi de produsele din pachetul Silueta. Nu a fost prea greu pentru ei să ţină regimul, iar pe lângă kilogramele în plus, şi-au rezolvat şi probleme mai vechi, pe care le aveau cu retenţia de lichide şi constipaţia. Au devenit şi mai sănătoşi, pe lângă faptul că au slăbit.” (Dr. Cristina Pavel)

Evenimente

Cartea uleiurilor volatile

Cartea uleiurilor volatile

Uleiurile volatile, sau „esentiale” ne transpun într-o lume magica si ne dezvaluie secretele plantelor din care au fost extrase.

citeste tot...
Catalog produse Steaua Divina

Catalog produse Steaua Divina

În produsele Steaua Divină vibrează ritmurile tainice și pline de viaţă ale naturii. În semn de mulţumire pentru natura care ne oferă cu atât de mare generozitate miracolul plantelor medicinale, am ales să prelucrăm manual fi ecare produs în parte.

citeste tot...

require_once('contactform-code.php');