Comenzi: 031 005 05 26

Login Inregistrare

Afectiuni

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Tenosinovite

Este o inflamatie a tecii sinoviale.

citeste tot...

Tensiuni Oculare

Presiune care domneste in interiorul globului ocular.

citeste tot...

Torticolis

Sindrom-diformitate ce consta din inclinarea permanenta a capului insotita de dureri musculare. poate fi datorat unor cauze multiple: osteoartrogene, oculare, nervoase, contracturi dureroase musculare.

citeste tot...

Toxinfectie Alimentara

Denumire generica pentru o serie de afectiuni acute ale tubului digestiv, care apar de obicei in colectivitati, ca urmare a ingerarii unor alimente contaminate cu diferiti germeni.

citeste tot...

Toxoplasmoza

Boala parazitara cu evolutie de obicei cronica, determinata de prezenta in organismul uman a parazituluiToxoplasma Gondii.

citeste tot...

Traheobronsita

Inflamatia traheei si bronhiilor, de natura bacteriana sau virala.

citeste tot...

Transpiratii ale Palmelor

Hiperhidroza reprezinta termenul medical care descrie transpiratia in exces fata de cea necesara in mod normal pentru reglarea temperaturii corporale.

citeste tot...

Trichineloza

Trichineloza este o boala produsa de parazitul numit Trichinella spiralis, care patrunde pe cale digestiva la om, prin consumul de carne infestata.

citeste tot...

Tricofitie

Boală micotică, caracterizată prin afectarea pielii, părului şi unghiilor. Este provocată de  ciuperci din grupul Tricophyton. Se deosebesc  tricofiţie  superficială  şi  tricofiţie  infiltrativă-purulentă.

citeste tot...

Tromboflebita

Tromboflebita reprezinta inflamatia unei vene asociata cu tromboza. Tromboza reprezinta formarea unui cheag (trombus) in interiorul sistemului circulator (vase sanguine sau cavitatile cardiace).

citeste tot...
require_once('contactform-code.php');